Spaanse Dag – gratis entree

Laden Evenementen
Spaanse Dag 2019

De Spaanse Dag

De Spaanse Dag wordt dit jaar op zaterdag 22 juni gevierd in Utrecht. Er zullen op deze dag verschillende activiteiten plaatsvinden op het Domplein en het daarnaast gelegen Instituto Cervantes.

Programma
Dit zijn de Spaanse regio´s, eilanden en bestemmingen die tijdens deze Spaanse Dag vertegenwoordigd zijn: Andalusië, Extremadura, Ibiza, Formentera, Galicië, Lanzarote, Murcia en Tenerife.
We zijn bezig om een mooi en gezellig programma voor u samen te stellen. Het zal zeker weer zo fantastisch worden als vorige edities, in het programma staan optredens, gratis proeverijen van wijn en gastronomische producten, workshops en ander activiteiten gepland. Houd u deze pagina goed in de gaten, wij zullen er steeds weer iets aan toevoegen, zodat u op de hoogte blijft!

Algemene informatie
Datum: 22 juni 2019
Tijd: 11.00 – 19.00 uur
Entree: gratis

Locaties
– Domplein
– Instituto Cervantes op het Domplein 3, Utrecht

juni 22 2019

Details

Datum: 22 juni 2019
Tijd: 11:00 - 19:00
Entree: gratis
Evenement categorie:

Locatie

Domplein, Utrecht

Domplein
Utrecht, Nederland

+ Google Maps

Welkom bij het Instituto Cervantes te Utrecht.

Met meer dan 100.000 studenten per jaar heeft het Instituto Cervantes als doel de taal en cultuur van Spanje en de Spaanssprekende landen wereldwijd te verspreiden. Het Centrum van Spaanse taal en cultuur in Utrecht is het enige instituut van het Cervantesnetwerk in Nederland.