De Spaanse Dag – Fiesta del Gusto

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nog even nagenieten van de Spaanse zomer

September, de meeste vakanties zijn voorbij en het gewone, dagelijkse leven is weer begonnen. Of toch niet en wil je nog even lekker nagenieten van de zomer? Dat kan tijdens de  Spaanse Dag – Fiesta del Gusto.

De Spaanse Dag – Fiesta del Gusto

Het Fiesta del Gusto – onderdeel van de Food Night – vindt plaats op zaterdag 2 september in de Javastraat en op het Javaplein in Amsterdam Oost. De Food Night is hét streetfood- en cultuurfestival van Amsterdam-Oost. Vanaf 14.00 uur kun je genieten van wereldse gerechten, cultuur, live muziek en activiteiten. En ook van Spanje, want het Spaans Verkeersbureau is, samen met vertegenwoordigers van een aantal Spaanse regio´s en eilanden, ook te vinden op dit Fiesta del Gusto (de toegang is gratis).

Dus kom mee nagenieten van de zomer en producten uit Andalusië, Aragón, Castilla y León, Galicië, Murcia en Tenerife. Behalve de Spaanse bestemmingen Galicië, Aragón, Castilla y León, Regio Murcia en Andalusië zullen ook vertegenwoordigers van “Save Posidonia Project uit Formentera” aanwezig zijn.

Gratis proeverijen:
De proeverijen van heerlijke Spaanse wijnen, jamón, kaas en tapas worden op bepaalde momenten door de dag aan onze bezoekers gratis aangeboden. U dient alleen een voucher in te vullen. De vouchers zijn verkrijgbaar on site en ook hier te downloaden. Op is Op!

Het begint ‘s middags om 14.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De toegang is gratis. Het festival is het best te bereiken met de trein, station Muiderpoort, of met tram 3, 7 of 9.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN HET DAGPROGRAMMA

september 02 2017

Details

Datum: 2 september 2017
Tijd: 14:00 - 21:00
Entree: Gratis
Evenement categorie:

Locatie

Fiesta del Gusto – Amsterdam

Javastraat
Amsterdam, Nederland

+ Google Maps