Duikvaker 2017

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Duiken in Spanje

Spanje is voor 75% omringd door water door de Middellandse Zee, de Cantabrische Zee en de Atlantische Oceaan. Niet vreemd dus dat je langs de Spaanse kusten vele watersporten kunt beoefenen, waaronder duiken.

 

Dankzij het aangename klimaat is het mogelijk om het hele jaar door in Spanje te duiken. De meer dan 20 zeereservaten en de vele duikcentra bieden zowel aan de beginnende en als meer gevorderde recreatieve duiker de mogelijkheid om deze sport in al zijn aspecten te beoefenen. De duikcentra organiseren duikcursussen voor verschillende niveaus en sommige zelfs ook activiteiten als archeologische seminars onderwater, onderwaterfotografie, enz.

 

Zo ook aan de Costa Daurada en het eiland El Hierro. Met bijna 100 kilometer kustlijn, van Cabo de Salou tot aan de Ebro-delta is het hier goed toeven; aan en onder water, op de lange zandstranden en de kleine beschutte baaien. Een ideale gelegenheid om tijdens uw vakantie een duik te doen of een duikcursus te volgen. El Hierro heeft wat minder kustlijn, het eiland meet slechts 50 kilometer van het ene naar het andere punt, maar het kristalheldere water rondom is een uitnodiging om een duik te nemen of te snorkelen. Er zijn diverse duikcentra en –scholen die duikexcursies organiseren. Daarbij komt nog dat El Hierro in 2000 door de UNESCO tot Biosfeerreservaat is verklaard.

februari 04 2017

Details

Begin: 4 februari 2017 @ 10:00
Einde: 5 februari 2017 @ 18:00
Entree: €13,50
Evenement categorie:
Website: http://www.duikvaker.nl/

Locatie

Expo Houten

Meidoornkade 24
Houten, Nederland

+ Google Maps