Online cursus ‘Expert in Spanje’

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Experts on Spain

Online cursus ‘Expert in Spanje’

Welkom bij de cursus ‘Expert in Spanje’, bestemd voor reisagenten die ons land beter willen leren kennen en betere tips willen geven aan klanten die besloten hebben naar Spanje te reizen. Ook het adviseren van klanten die hun vakantiebestemming nog niet vastgelegd hebben. Deze cursus bevindt zich binnen een platform dat het Spaanse Verkeersbureau heeft aangemaakt voor alle relevante Europese markten, zodat honderden reisagenten over het hele continent de training tegelijk kunnen volgen.

Het grondig leren kennen van Spanje vergt heel wat tijd, aangezien er ontelbaar veel plaatsen en diensten zijn die aan de reiziger worden aangeboden. Om die reden hebben wij een kleine selectie gemaakt van thema’s die een Expert in Spanje volgens ons moet kennen; we hebben die thema’s dan verdeeld in 11 modules verspreid over een ruime periode, zodat de cursist de modules kan afwerken in een beperkte tijd.

De modules die deel uitmaken van deze cursus zijn:

1.    Welkom in Spanje: we behandelen enkele praktische aspecten voor wie ons gaat bezoeken
2.    Naar het strand (I): we gaan langs alle Spaanse stranden van het Iberische Schiereiland
3.    Naar het strand (II): we trekken naar alle Spaanse eilanden: Balearen en Canarische Eilanden
4.    Steden in Spanje (I): we bezoeken de grootste Spaanse steden
5.    Steden in Spanje (II): we ontdekken tal van kleine en middelgrote steden verdeeld over het hele grondgebied, om een weekend lang te ontsnappen of als onderdeel van een route door een van onze streken
6.    Natuur in Spanje: een aanzienlijk deel van het Spaanse grondgebied is beschermd, waardoor unieke ecosystemen in de wereld in stand worden gehouden en inheemse diersoorten kunnen worden waargenomen
7.    Sport in Spanje: zowel voor wie zelf graag een sport beoefent als voor wie graag een belangrijk sportevenement bijwoont, biedt Spanje diverse mogelijkheden, die in deze module aan bod komen
8.    Reisroutes door Spanje: de Spaanse geografie ligt bezaaid met routes en paden uit verschillende tijdperken en verbonden met de meest uiteenlopende onderwerpen. Ze allemaal kennen is onmogelijk, maar hier stellen we enkele van de belangrijkste voor.
9.    Kunst en cultuur in Spanje: de lange en intense geschiedenis van Spanje heeft een belangrijk monumentaal erfgoed opgeleverd verspreid over het hele land, beïnvloed door de verschillende culturen die er door de eeuwen heen hebben geleefd. In deze module bespreken we een deel van deze erfenis, maar tegelijk komt ook de meest actuele cultuur aan bod.
10.  Gastronomie in Spanje: een van de voornaamste activiteiten van reizigers is genieten van de gastronomie van de plaats waar ze naartoe gaan. De Spaanse gastronomie is wereldwijd bekend en heel wat mensen komen speciaal naar hier om te proeven van onze gerechten. In deze module krijgen we de kans om onze keuken wat beter te leren kennen.
11.  En om af te sluiten: om een punt te zetten achter de cursus, gaan we het heel kort hebben over enkele minder bekende toeristische producten.

Aanvullende hulpmiddelen:

Naast de theoretische inhoud van elke module, is er ook een rubriek met aanvullende hulpmiddelen die van pas kunnen komen: brochures, links naar interessante websites, video’s… Hoewel er tijdens de training geen specifieke, persoonlijke tutor is, staat het Spaanse Verkeersbureau steeds ter beschikking om vragen te beantwoorden; ook kunnen jullie bijkomende informatie aanvragen over een thema dat jullie boeiend vinden, via de gebruikelijke kanalen en meer bepaald via het e-mailadres: infolahaya@tourspain.es.

Registeren:

Let op: de online cursus ‘Expert in Spanje’ is uitsluitend bedoeld voor touroperators en reisagenten. Je dient je eerst te registreren alvorens je kunt deelnemen aan deze cursus.

We hopen dat jullie genieten van de route door Spanje die nu van start gaat en dat de inhoud die we voor jullie hebben voorbereid interessant is.

We beginnen aan de reis!

januari 01 2017

Details

Begin: 1 januari 2017 @ 00:00
Einde: 31 december 2017 @ 23:59
Entree: BRANCHE
Evenement categorie: